12. lokakuuta 2013

Osa 6, Living isn't easy

- Kiitos, minulla on ollut kivaa, Riina sanoi ja hymyili Joelille. Siitä oli kohta jo puoli vuotta, kun Joel oli saapunut Riinan kotiovelle. Siitä lähtien he olivat käyneet aktiivisesti treffeillä, Iiriksen ollessa hoitajan kanssa.

Joelin melkein raahatessa Riina autolleen, lähti pari ajamaan. - Minne me menemme? Riina kysyi. - Kohta se selviää, Joel kertoi hymyillen. Dougista ei ollut kuulunut mitään pitkään aikaan, kun Riina oli pistänyt välit poikki. Paljon näyttikin miestä kiinnostavan oma tyttärensä.

 Yhdessä he saapuivat uimarannalle. Riina katseli kun aurinko laski puiden taakse ja hämärä laskeutui. Hän vaihtoi nopeasti uima-asunsa ja käveli vettä kohti.

Riina käveli veteen, Joelin jääden vielä rannalle. - Tuletko?  Riina kysyi. Joel lähti hitaasti kävelemään vettä kohti. Kun mies oli ehtinyt veteen, jokin muuttui. Joelin jalkojen tilalla oli yhtäkkiä pyrstö. Riina katseli silmät suurina pyrstöä ja Joel katsoi naama punaisena Riinaa. Hetki kului ja lopulta Riina heitti vettä Joelin naamalle, saaden aikaiseksi suuren vesisodan.

Molemmat uivat yhdessä ja erikseen ja nauttivat vedestä.  Treffit loppuivat kuitenkin jossain vaiheessa ja Riina lähti kotiin.

Riinalla oli ollut hauskaa Joelin kanssa. Iiriskin oli nauttinut hoitajan kanssa olosta. Riina kävi peittelemässä Iiiriksen.

Illan päätteeksi vielä, Riina kävi lähettämässä sähköpostia kustantajalleen. Hän oli saanut viimein esikoisromaaninsa valmiiksi ja lähetti sen eteenpäin toivoen parasta.

Riina ja Joel tapailivat useammin ja useammin. Riina kutsui useasti Joelin kylään luokseen.

 - Joel, Mä haluaisin seurustella sun kanssas, Riina sanoi ja otti Joelia kädestä kiinni. Joel nyökkäsi myöntymisen merkiksi.

 Pari suuteli vielä eteenpäin menemisen merkiksi.

Ja halasi. Riina tunsi sydämensä sykkeen rauhoittuvan aikaisemmasta.

Riina oli päättänyt kokkailla taas ja Joel sai maistaa hänen maistiaisiaan.

Usein Joel jäi myös yöksi.  Mutta Riina ja Joel eivät aina vaan nukkuneet.

 Joelin läheisyys lohdutti Riinaa. Hän tunsi kuuluvansa siihen juuri nyt.

- Joel, minulla olisi sinulle kysyttävää, Riina sanoi, kun he yksi kerta halailivat.

Riina polvistui Joelin eteen sydän tykyttäen. - Joel Vidal, Mä oon huono tekemään tän, koska ei yleensä naiset kosi, mutta tulisitko sä mun miehekseni? Joel hämmästyneenä läppäsi kätensä suunsa eteen.

Hämmentyneenä Joel vastasi myöntävästi kosintaan. Riina pujotti sormuksen Joelin nimettömään hymyillen.

He myös päättivät mennä heti naimisiin siinä.

Onnellisena he pitivät toisiaan käsistä kiinni. Ja yhdessä laittoivat Iiriksen unille.

Ja yhdessä he nukativat ensimmäisenä yönään avioparina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti